Deze avond slaan Stone Deaf en Behind the Curtain de handen ineen om jullie te entertainen.

Stone Deaf staat garant voor, zoals ze het zelf noemen, LO-FI Fuzz Groove. Drie ervaren muzikanten die de ouderwetse driemans-formatie een warm hart toedragen. Gitaar, bas en drums zonder veel poespas maar toch mind- and ear blowing. Stone Deafs muziek laat zich het best omschrijven als goed gestylede, stoner-rock met een melodieus, gitaar georiënteerd randje.
De nummers dragen een veelzijdigheid aan zangpartijen, diversiteit aan dynamische ritmes en neigen naar een muzikaal “seventies-gevoel”.

Behind the Curtain is een enthousiaste groep vrienden die bijna al een jaar geleden samen zijn gekomen om een band te starten. De band bestaat uit vier leden, Tristan Monseweije (lead vocals, guitar), Jake Rap (vocals, guitar), Ian Boon (bass, backing vocals) en Kurtin Kriehn (drums, backing vocals). We houden ons voornamelijk bezig met het schrijven van eigen nummers en zijn sinds kort ook bezig met het zelf opnemen van deze nummers. Verder houden we natuurlijk van knallende optredens geven en plezier hebben in wat we doen. Alle vier hebben we vrij verschillende muzikale stijlen en achtergronden, echter staan we open voor ieders ideeën en creativiteit, dit laten we samenvloeien tot de muziek van Behind the Curtain.

Locatie: Café Bluff
Datum: 21 december 2019
Aanvang: 21:00 uur
Entree: Gratis